Dermis Huidverzorgingscentrum,

dé specialist in laserhuidbehandeling in Gent

 


 

 

Nieuwe klanten krijgen een kennismakingskorting van

25% op hun eerste behandeling.

 

 
3 2 1
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Enkel op afspraak

Veilige én efficiënte huidbehandeling

Met de juiste huidverzorgingstechnieken realiseert Dermis Huidverzorgingscentrum een effectieve huidverjonging. Wij werken met uitzonderlijk kwalitatieve ELOS-toestellen die de strenge keuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration met glans doorstonden. U bent met andere woorden zeker van een veilige behandeling met een blijvend resultaat. Dermis Huidverzorgingscentrum pakt door middel van een lichtstraal van laser of IPL, of middels infrarood met vacuüm, in combinatie met bipolaire stroom uw huidproblemen professioneel aan.

 

Heeft u last van rode adertjes, couperose of rosacea? Wij hebben de gepaste behandeling voor uw huid. Ook als u een wijnvlek, pigmentvlekken of blauwe adertjes heeft, kan u bij ons terecht voor een gespecialiseerde aanpak. De door ons gebruikte technieken laten ons toe om elke huidskleur te behandelen, mét resultaat. Ontdek meer over onze aanpak op onze website.

Een mooie, gezonde en gave huid

Elke leeftijd zorgt voor specifieke huidproblemen. Afhankelijk van uw leeftijd heeft u mogelijk last van acne of rimpels en misschien zelfs ouderdomsvlekken. Een aangepaste behandeling gaat uw huid liften, verstevigen en weer gezond maken. Er is sprake van een reële huidverjonging. Ook cellulitis komt met de jaren makkelijker voor.

 

Dankzij de deskundige aanpak van Dermis Huidverzorgingscentrum in Gent wordt met de VelaShape uw cellulitis gladgestreken en worden de vetophopingen verwijderd. Onze behandelingen hebben een verstevigend effect. U merkt gegarandeerd een figuurverbetering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze gespecialiseerde behandelingstechnieken.

Definitief verlost van vervelende haartjes

Welke methode u thuis ook toepast om overtollig haar te verwijderen, het lijkt een eindeloze bezigheid met een matig resultaat. Echt efficiënt ontharen laat u beter over aan professionals. Dankzij onze geavanceerde ELOS- toestellen en technieken, slagen wij erin om over het hele lichaam, haar in elke haarkleur te verwijderen, ongeacht uw huidskleur. Eenmaal behandeld, komen de haartjes niet meer terug. Dermis Huidverzorgingscentrum in Gent bezorgt u na het ontharen een écht gladde huid. Contacteer ons voor een afspraak.

Kwalitatieve, persoonlijke service

Dermis Huidverzorgingscentrum in Gent is toonaangevend in laserhuidbehandeling. Wij volgen de nieuwste technieken op de voet en gebruiken enkel veilige, beproefde methodes voor onze behandelingen. Elke behandeling gebeurt op afspraak. Zo weet u dat wij écht tijd voor u vrijmaken.

 

Wij bieden steeds een aanpak op maat, met een gegarandeerd resultaat. Neem vandaag nog contact op voor advies over huidverjonging of ontharing. Of neem een kijkje op onze website voor meer informatie over alle voordelen van de gebruikte technieken.